Op 1 oktober 2023 gaat het Ontdek Je Talent Orkest o.l.v. Dian Drugmand van start met zeer enthousiaste deelnemers! Veel plezier gewenst in het samen muziek maken!


Heb je ooit een blaas- of slagwerkinstrument bespeeld? Gaan eventuele kinderen al redelijk hun eigen weg? Of ben je na je studie weer teruggekeerd naar Maastricht? Of heb je gewoon een tijdje niet gespeeld en ben je benieuwd of je het nog kunt/leuk vindt om samen muziek te maken? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe muzikale (project)uitdaging?
Herken je je in een van deze vragen? Dan is dit je kans!

Begin oktober start harmonie Kunst Door Oefening met een superleuk muziekproject voor volwassenen: Ontdek Je Talent Orkest.
In tien repetities laten we je (her)ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken onder leiding van een dirigent. Ervaren muzikanten van harmonie Kunst Door Oefening ondersteunen tijdens de repetities. Om mee te kunnen doen hoef je geen uitgebreide muzikale ervaring te hebben, maar enige (basis)beginselen van het spelen op jouw instrument en notenschrift is wel wenselijk! Verder staat het plezier voorop! We sluiten de repetitieperiode af met een feestelijk concert.

Doe ook mee!
Harmonie Kunst Door Oefening zorgt voor een instrument, lessenaar en muziek. Geef bij aanmelding op welk instrument je wilt spelen! Ook voor tamboers is er ruimte in het orkest! Verder ontvang je een lesmap, waarmee je voorafgaande aan de start van de repetities al aan de slag kunt.

Kosten
De eigen bijdrage voor deelname aan het Ontdek Je Talent Orkest bedraagt €50,-.
Dit project gaat door bij een minimale deelname van 10 muzikanten. Bij meer dan 50 aanmeldingen wordt er een tweede projectorkest gevormd dat later van start zal gaan.

Vragen
We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over dit Ontdek Je Talent Orkest. Mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat je contactgegevens achter. Dan bellen/mailen/appen we je zo snel mogelijk terug.

Data Ontdek Je Talent Orkest
Informatiebijeenkomst:
Zondagavond 10 september organiseren we een informatieavond.
We reiken dan de instrumenten, lessenaars, muziek en lesmappen uit. Ook zullen er dan muzikanten aanwezig zijn die je op weg kunnen helpen met jouw instrument.
Startdatum + tijd repetities:
Zondagavond 1 oktober van 19:30 tot 21:30 uur wordt er gestart met de repetities.
Op zaterdagavond 16 december 2023 om 20:00 uur vindt een feestelijk concert plaats.
Data:
Zondagen 1/10, 8/10, 22/10, 5/11, 12/11, 19/11, 26/11, 3/12, 10/12 van 19:30-21:30 uur, Zaterdag 16/12 van 16:30-17:30 generale repetitie
Zaterdag 16/12 van 20:00 uur feestelijk concert
Locatie:
Harmoniezaal KDO, Romeinsebaan 295, 6215 SK Maastricht

Interesse?
mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.