familieconcert head

Op zondagmiddag 13 maart a.s. is het zover! Harmonie Kunst Door Oefening (KDO) organiseert haar eerste concert in eigen zaal. Een familieconcert waar muziek gespeeld wordt voor jong en oud. Melodieën uit de film Pirates of the Caribbean, het thema van the Pink Panther en een medley van Glenn Miller worden ten gehore gebracht. Daarnaast worden ook voor de jongere toehoorders de muziek van de diverse attracties van de Efteling, muziek uit de film van Aladdin en het thema van Pokémon gespeeld. Dit alles onder leiding van Bas Clabbers, die sinds juli 2021 de nieuwe dirigent van KDO is.
Verder zullen de drumband en het harmonieorkest samen de Radetzkymars spelen en speelt de drumband een stuk met een wel hele jonge solist!
Kinderen met (groot)ouders, ooms, tantes, broers, zussen, vriendinnetjes, vriendjes, de buren, iedereen is welkom. Het belooft een muzikale middag te worden, waarbij je als publiek niet alleen maar hoeft te luisteren...met sommige stukken kunt je heel eenvoudig meedoen.
Patrick van de Weijer zal de middag op eigen wijze presteren.
Verder is er de mogelijk om na het concert onder het genot van een drankje na te praten en verder kennis te maken met de harmonie. Voor de geïnteresseerden is er zelf de mogelijkheid om wat (slagwerk)instrumenten uit te proberen.
Bij het schrijven van dit stuk lijkt het erop dat het familieconcert door kan gaan, maar houdt de berichtgeving via de website en facebookpagina van KDO in de gaten.
Houdt er rekening mee, dat de zaal niet per auto bereikbaar is (voetpad). Parkeren kan in de omgeving, maar kom bij voorkeur te voet, per fiets of met de bus.

Aanvang: 14.00 uur
Locatie: Romeinsebaan 295 te Maastricht (achterkant oude gymzaal Fons Olterdissenschool)
Entree: gratis
Meer informatie: kijk op www.kunstdooroefening.nl of op de facebookpagina.

We hopen jullie zondag 13 maart a.s. te ontmoeten!