Op zondagmiddag 7 april 2024 organiseert Harmonie Kunst Door Oefening (KDO) uit Maastricht een concertmiddag in samenwerking met harmonie St. Joseph uit Berg aan de Maas.
Om 14:00 uur zal KDO het concert openen. Voor harmonie KDO staat dit concert in het teken van ‘Een nieuwe start’ en verwijst naar de aanstelling van Loek Paulissen als dirigent van KDO sinds half november 2023. Samen met de muzikanten is het muziekprogramma voor dit concert samengesteld, waarbij de stukken op een verrassende wijze allemaal iets te maken hebben met ‘een nieuwe start’. Zo worden o.a. gespeeld A Brand New Day, A Whole New World, een medley van melodieën uit de musical Les Misérables, maar ook het Formule 1 thema racet voorbij!
Daarna zal Harmonie St. Joseph onder leiding van Karin Janssen de concertmiddag vervolgen. Harmonie St. Joseph zal een gevarieerd programma qua muziekstijlen ten gehore brengen. Ze openen met de overbekende mars Arromanches, waarna Engelse Volksmuziek op het programma staat. Na een Jiddisch Klezmer Karnaval en een selectie uit het repertoire van de wereldberoemde groep ABBA zal er afgesloten worden in BigBand stijl.

Nieuwsgierig geworden naar deze concertmiddag en variatie in muziekstijlen? Kom luisteren op zondag 7 april vanaf 14:00 uur in de harmoniezaal van KDO, Romeinsebaan 295, 6215 SK Maastricht.

Entree: (gratis) vrije gave