KDO

burendag 2020

Ter afsluiting van Burendag op zaterdag 25 september brengt Harmonie Kunst Door Oefening om 16.15 uur een serenade bij de Huiskamer van Daalhof(aureliushof 160). Aansluitend volgt een muzikale rondgang door Daalhof-Noord. Wilt u deze sympathieke Harmonie steunen? Dat kan eenvoudig door de vouchers van de Plusmarkt te besteden aan Maastrichtse Harmonie Kunst Door Oefening. U kunt de vouchers ook in de brievenbus doen op de Dianahof 54 in Daalhof."

SpaarJeClubGezond 2

Vanaf zondag 5 september t/m zaterdag 13 november kun je door het doen van boodschappen bij een willekeurige PLUS Supermarkt sparen voor Harmonie Kunst Door Oefening. Bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten ontvang je een sponsorpunt in de vorm van een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je via de aangegeven website activeren en toewijzen aan KDO (type in het zoekveld ‘Harmonie Kunst Door Oefening’ in). Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer dat uiteindelijk oplevert voor KDO!
Je kunt de vouchers ook inleveren in de harmoniezaal (er zal een ‘spaarpot’ neergezet worden in de zaal) en dan regelt KDO de activering van de vouchers via de website!

Informeer familie, vrienden en kennissen en vraag of ze de sponsorpunten willen toekennen aan KDO! Via https://mijn.plus.nl/sponsorpunten/dashboard&id=434 kun je de tussenstand bekijken.

5d39800d50e3d.opzeggen Prins Bernhard Cultuurfonds i finish

Onze jaarlijkse Anjer actie is weer van start gegaan. Draag je harmonie Kunst Door Oefening een warm hart toe en wil je ons financieel ondersteunen, doneer dan via deze link. Alvast hartelijk dank voor je bijdrage!
(klik op de afbeelding om te kunnen doneren)

 

218997128 4907757949240337 7825413630671022363 nAfgelopen donderdag 22 juli werd de nieuwe dirigent van harmonie Kunst Door Oefening gepresenteerd aan haar leden. Wij heten Bas Clabbers van harte welkom in ons midden en we verheugen ons op een mooie en lange samenwerking.
Lees meer onder informatie > dirigent

NIEUWE VERENIGINGSRUIMTEHarmonie Kunst door Oefening, oftewel KDO, bestaat in 2021 120 jaar. Het muziekgezelschap viert dat jubileum op een nieuwe locatie. Al twee jaar heeft KDO de oude gymzaal van de Fons Olterdissenschool aan de Aureliushof op Daalhof in bezit en daar werkt men met man en macht om er een echte harmoniezaal van te maken. En tegelijkertijd wordt keurig bijgehouden of er nog jubilarissen zijn. Wat te denken van John Huskens; in vol harmonie-ornaat poseerde hij afgelopen zaterdag tussen zijn muziekvrienden die blijken ook talentvolle bouwvakkers te zijn. Van zijn achtenzestig levensjaren was hij 60 jaar saxofonist bij KDO!

Laatste nieuws

donderdag, 23 september 2021 18:20

Ter afsluiting van Burendag op zaterdag 25 september brengt Harmonie Kunst Door Oefening om 16.15 uur een serenade bij de Huiskamer van Daalhof(aureliushof 160). Aansluitend volgt een muzikale rondgang door Daalhof-Noord. Wilt u deze sympathieke Harmonie steunen? Dat kan eenvoudig door de...

donderdag, 09 september 2021 17:43

Vanaf zondag 5 september t/m zaterdag 13 november kun je door het doen van boodschappen bij een willekeurige PLUS Supermarkt sparen voor Harmonie Kunst Door Oefening. Bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten ontvang je een sponsorpunt in de vorm van een voucher met...

zaterdag, 24 juli 2021 16:54

  Afgelopen donderdag 22 juli werd de nieuwe dirigent van harmonie Kunst Door Oefening gepresenteerd aan haar leden. Wij heten Bas Clabbers van harte welkom in ons midden en we verheugen ons op een mooie en lange samenwerking.Lees meer onder informatie > dirigent

dinsdag, 01 juni 2021 17:12

Onze jaarlijkse Anjer actie is weer van start gegaan. Draag je harmonie Kunst Door Oefening een warm hart toe en wil je ons financieel ondersteunen, doneer dan via deze link. Alvast hartelijk dank voor je bijdrage!(klik op de afbeelding om te kunnen doneren)

Bohemian Rhapsody (2011)

Stadsprocessie (2019)

Parcours (2018)