Logo KDO 300px

Presentatie duo

Net als de vorige keren zullen Dorry Satijn en Jef Verheijde de presentatie op hun eigen ludieke wijze invullen.

jefendorry

Niet alleen de drumband en harmonie zullen voor u optreden, ook Angelina en Roger Villevoye zijn van de party.

Angelina

Angelina is al actief als zangeres sinds haar 6e jaar in een kerkkoor. Diverse talentenjachten en zelfs ook de Henny Huisman Soundmixshow samen met haar broer. Waar zij in de grote finale de 4e plaats heeft behaald. Daarna stond Angelina regelmatig met het orkest Musiquette op de bühne. Regionaal werd ze bijzonder populair in November 1994 door het uitbrengen van haar eerste dialect CD “Limburg Mien Land”.

In juni, juli en augustus 2003 stond het album “Vier Keer L”, genoteerd in de Limbo top 10 op een vierde en twee maanden op een negende plaats.Angelina’s grootste hit “Daan Goon de Lempkes Aon” staat al vanaf 1999 in de jaarlijkse L1 Limbo Top 100 aller tijden, al jarenlang hoog genoteerd.Hemelvaartsdag 20 mei 2004 was een geweldige dag voor Angelina. Haar hitsingle “Daan Goon DeLempkes Aon” bereikte op deze dag een gedenkwaardige DERDE plaats in de L1 LimboTop 100 van 2004 en een vijfde plaats in de L1 Top 100 van 2005. Vanaf 2014 start er een samenwerking tussen Angelina en songwriter Frank Bemelmans. VleegMesjien was het eerste liedje dat uitkwam. Het VleegMesjien heeft inmiddels al een vaste plek in het repertoire van Angelina en bij het publiek veroverd. Amper twee maanden later komt de Maastrichtse diva weer op de proppen met “Diech Bis Mie Leve”, een hedendaags werk, zoals er de laatste jaren veel vanuit Duitsland zijn overgewaaid. Echter ditmaal geen cover, maar een nieuw liedje van de hand van Frank Bemelmans. Met deze nieuwe single bewijst Angelina méér dan ooit nog perfect in de hedendaagse muziekscene te passen. “Diech Bis Mie Leve” is jong, fris en modern en volgens de kenners een schot in de roos (Bron: Jos Huysmans). Inmiddels heeft “Diech Bis Mie Leve” 3 maanden lang op de 7e plaats in de L1mbo Top 10 gestaan en uiteindelijk op de 37e plaats in de L1mbo Jaaroverzicht van L1. De nieuwe samenwerking zal een vernieuwende muzikale kant van Angelina laten zien afwisselend van het bekende repertoire, maar met een vleugje moderne klanken misschien in meerdere talen.

11 Oktober 2015 is haar 40 jarig jubileum cd “Mie Leve” uitgekomen met een zeer gevarieerd repertoire. Dit geeft nogmaals aan dat Angelina met diverse muziekstijlen Pop, Schlager, Easy Listening, duitstalig, engelstalig en natuurlijk limburgs wel raad weet.

Op het album “Mie Leve” staan 7 nieuwe eigen compositie’s van songwriter Frank Bemelmans, waarvan Diech Bis Mie Leve, VleegMesjien, Limburg, Mienen Hartedeef & Zomernachten In Athene zijn uitgebracht.

In mei 2016 weer een succes voor Angelina als haar nummer “Daan Goon De Lempkes Aon” bij de L1mbo TOP100 2016 van L1 op de eerste plaats staat.

Roger Villevoye

Roger Villevoye uit Maastricht heeft Franse wortels en is producent bij een audiovisueel productiebedrijf. Hij maakt sinds 1986 muziek maar is pas later begonnen met zingen. De chansonier zingt Limburgs met een Frans gevoel.
De eerste cd van Villevoye bevat oorspronkelijk Franse nummers bewerkt naar het Maastrichts.
Met Leve in de zon behaalde Villevoye de achtste plaats in de L1 Limbo top 10 van juni 2004.
In 2012 behaalde Villevoye op het Mestreechter Vastelaovendsleedjes Konkoer een derde plaats met Bran los!.
In 2013 won Villevoye het Mestreechter Vastelaovendsleedjes Konkoer met Gekleurd op stap.
In september van dat jaar ontving Villevoye de Jo Erens-prijs voor t Limburgs Leed.
Op zijn cd VSOP zingt Villevoye het duet Mie Limburg met Dyanne Sleijpen.
In 2016 verscheen een cd van Wir Sind Spitze met carnavalsliedjes uit de oude doos waarop Roger Villevoye de zang verzorgde.
Zijn laatste nieuwe singel was "Iech veul miech good" uit 2018.

Roger heeft al eens eerder samen met KDO op de buhne gestaan, namelijk tijdens het Reunie-concert in 2011 en is lang KDO-lid geweest.