KDO

leerlingen kdoHarmonie KDO is sinds 2002 zeer actief bezig met leerlingenwerving om haar toekomst veilig te stellen. Er zijn contacten met de Aloysiusschool (centrum), OBS Het Palet, BS Markus en de J.F.Kennedy-school(Belfort). Op deze scholen verzorgt KDO speciale muzieklessen voor de groep 5, waarover de kinderen zeer enthousiast zijn.

Op dit moment heeft KDO 10 leerlingen. Lang niet slecht, maar uiteraard is er altijd behoefte aan meer leerlingen dus hier zal de komende tijd nog veel energie in gestoken worden.
KDO streeft ernaar om leerlingen al in een zeer vroeg stadium samen muziek te laten maken, wat zowel de muzikaliteit als de gezelligheid ten goede komt. Daarnaast wordt getracht om de leerlingen binnen een termijn van ca. 2 jaar zover te krijgen dat ze al mee kunnen doen bij de harmonie.
Ook het sociale aspect staat bij de jeugd van KDO hoog in het vaandel. Zo worden er een paar keer per jaar speciale activiteiten voor de jeugd georganiseerd, zoals bijv. een uitstapje naar Bokrijk of een voorspeelmiddag.

Laatste nieuws

donderdag, 23 September 2021 18:20

Ter afsluiting van Burendag op zaterdag 25 september brengt Harmonie Kunst Door Oefening om 16.15 uur een serenade bij de Huiskamer van Daalhof(aureliushof 160). Aansluitend volgt een muzikale rondgang door Daalhof-Noord. Wilt u deze sympathieke Harmonie steunen? Dat kan eenvoudig door de...

donderdag, 09 September 2021 17:43

Vanaf zondag 5 september t/m zaterdag 13 november kun je door het doen van boodschappen bij een willekeurige PLUS Supermarkt sparen voor Harmonie Kunst Door Oefening. Bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten ontvang je een sponsorpunt in de vorm van een voucher met...

zaterdag, 24 July 2021 16:54

  Afgelopen donderdag 22 juli werd de nieuwe dirigent van harmonie Kunst Door Oefening gepresenteerd aan haar leden. Wij heten Bas Clabbers van harte welkom in ons midden en we verheugen ons op een mooie en lange samenwerking.Lees meer onder informatie > dirigent

dinsdag, 01 June 2021 17:12

Onze jaarlijkse Anjer actie is weer van start gegaan. Draag je harmonie Kunst Door Oefening een warm hart toe en wil je ons financieel ondersteunen, doneer dan via deze link. Alvast hartelijk dank voor je bijdrage!(klik op de afbeelding om te kunnen doneren)

Bohemian Rhapsody (2011)

Stadsprocessie (2019)

Parcours (2018)